Ontdek VitaGlow

Onze behandelingen

Ervaar de huidverbeterende behandelingen van onze professionele huidspecialisten. Samen zorgen we voor een blijvende gezonde en stralende huid.

We bieden verschillende behandelingen, kies de juiste behandeling die bij jou past

Perfect for your skin

Environ Huidverbetering

De filosofie van Environ® is streven naar bescherming en herstel van de huidfuncties om zo haar natuurlijke eigenschap te gebruiken om zichzelf te herstellen en te beschermen.

Intake

Tijdens deze eerste kennismaking met het merk Environ skincare bespreken en bekijken we samen uw wensen en huidbehoefte. Daarnaast doen wij een huidtest zodat we direct een behandelplan en productadvies op maat kunnen aanbieden.

30 min / € 0

Essential

Environ® producten helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft, waar ze dat het meest nodig heeft en maken zo een blijvend verschil voor uw huid.

60 min / € 95 – € 105
90 min / € 125 – € 135 

cool peel

De Environ Cool Peel® Technology is een niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeelings die op een veilige en doeltreffende manier de huid verfijnt, revitaliseert en verheldert.

30 min / € 45 – € 50
60 min / € 89 – € 95
90 min / € 119

Focus on

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones aan te pakken met behulp van Environ, zodat uw primaire huidverzorgings zorgen direct worden aangepakt.

€50 – tot € 55

Comfort Zone
facials

Resultaat en beleving zijn de sleutelwoorden voor Comfort Zone. De behandeling en het product zijn ontwikkeld met een focus op resultaat, maar tegelijkertijd zijn ambiance en sfeer net zo belangrijk.

De missie van dit skincare merk is het bevorderen van een gezonde en duurzame lifestyle, met bewust gekozen en geavanceerde, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest.

glow facial

Een intensieve dubbele peel-behandeling die aangepast wordt op de huidconditie. Geschikt voor de meest delicate als resistente huidconditie. Met als resultaat een vermindering van expressielijntjes en een egale uitstraling.

45 min / € 75

express facial

Heeft u geen tijd voor een lange gezichtsbehandeling, maar wel behoefte aan een opfrisser voor uw huid? Dan is deze Express facial, aangepast op uw huidtype/huidconditie, de oplossing.

30 min / € 50

Eye Sublime firming treatment

Een snelle en effectieve oplossing voor vermoeide, doffe ogen? Het Eye sublime firming masker, verrijkt met cafeïne en Fucus vesiculosus plantenextract, verhelderen en verfrisser de oogcontour direct en vermindert zichtbaar rimpels en wallen.

30 min / € 25

remedy facial

Een innovatieve, versterkende aanpak voor de gevoelige, tere huid. Met een Prebiotic van suikerbieten en Marula olie, kalmeert deze gezichtsbehandeling het ongemak van de huid, verzacht de neuro-inflammatie en versterkt het de verdediging van de huid. Voor de gevoelige, kwetsbare, overgevoelige en rode huid. Ideaal na blootstelling aan de zon.

60 min / € 95

75 min / € 115

hydramemory facial

De ultieme behandeling voor diepe hydratatie en glans op basis van Moringa olie en Hyaluronzuur.

60 mins / €95

75 min / €115

Sublime skin facial

Deze behandeling geeft de ouder wordende huid de uitstraling en volume die het nodig heeft. Dankzij het liftende masker en de speciale massage technieken ervaar je direct een jonger uitziende huid.

60 min / € 95

75 min / € 120

Wenkbrauwen & wimpers

Wenkbrauwen epileren / harsen € 15,-
Wenkbrauwen verven € 13,50
Wimpers verven € 15,-
Wimperlift inclusief verven € 69,-

LPG Endermologie

Endermologie lichaam

Tijdens de LPG behandeling wordt de huid en het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd. Deze vorm van masseren stimuleert de bloed-en lymfecirculatie, verbetert de toevoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen. We behandelen de gewenste zone(s) als de armen, rug, buik, taille en dijen tegen cellulite, vet- en vochtophopingen en een verslapte huid. Met een precieze aanpassing aan de behoefte van elke huid.

LPG Gezicht

De behandeling werkt als fitness voor de huid. De stimulatie van de cellen maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheid cellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen. Met als resultaat een gladdere, stevigere huid en verhelderend teint.

cryolipolyse

De behandeling werkt als fitness voor de huid. De stimulatie van de cellen maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheid cellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen. Met als resultaat een gladdere, stevigere huid en verhelderend teint.

Eerste plaatsing / € 98

Dé make-up voor huidproblemen

jane iredale
the skincare make-up

In de formules voor een mooie, gezonde huid komen wetenschappelijke skincare-expertise en krachtige, natuurlijke ingrediënten samen, zodat jij profiteert van make-up die een langdurig resultaat oplevert, en ondertussen je huid voedt, versterkt en beschermt.

Alle jane iredale-producten zijn vrij van geurstoffen, bewaarmiddelen en vulmiddelen die irritatie kunnen veroorzaken. Bovendien voert het merk grondige testen uit om te garanderen dat alle formules veilig en effectief zijn, zelfs voor de gevoeligste huid.

Kom gerust eens langs in de praktijk voor een vrijblijvend advies. Wij helpen jou graag om de make-up te kiezen die perfect aansluit op hetgeen jouw huid nodig heeft en jouw zelfvertrouwen een boost geeft.

Dag make-up / € 39

Avond make-up / € 49

Bruidsmake-up / € 150 (inclusief proef make-up)

Scroll naar boven